Call me taletid

Call me taletidCall me taletid abonnement uden binding

Call me taletid abonnement er rigtigt godt for dig der gerne vil have fuld overblik over dit forbrug på mobilen. Du kan nemlig via selvbetjeningen hos Call me nemt og overskueligt se hvor meget tale og data du har tilbage af din taletid pakke. Dette giver dig en større tryghed at du selv kan følge med i alt hvad der sker i dit mobilabonnement.

Det koster ikke ekstra gebyr at op- eller nedgradere taletid pakken til den pakke der passer dig. Call me har 0 øre i opkaldsafgift, og så er alle pakkerne inkl. tale, SMS, MMS og data. Alle abonnementer er nu inklusive 4G. Med disse taletids abonnementer fra Call me har du et godt supplement til markedets øvrige taletids pakker.

Call me taletid med data:

Call me er populært blandt kunderne

Det er der mange grunde til. Du får her Danmarks bedste dækning, da Call me bruger Telia’s 4G netværk. Er du i forvejen kunde hos Call me, så får du forkøbsret når der er en ny mobil model bliver udgivet.

Dette sikrer dig at du ikke skal bekymre dig om du kan nå at få den sidste nye model. Når du bestiller en mobiltelefon er der ingen binding på dit abonnement.

Godt udvalg af taletidspakker

Som du kan se her på siden er der et godt udvalg af taletidspakker hos Call me. Så du bør kunne finde en taletids pakke der kan passe til lige netop dit behov.

Der er netop lanceret nye Call me taletids pakker og de gør det endnu nemmere for dig at vælge den rigtige løsning der passer til lige netop dit behov. Lige nu kan du vælge mellem 5 taletidspakkker.

Klik dig ind på Call me og læs mere om deres taletids pakker med data. Her vil du kunne bestille den pakke der passer dig bedst, og resten går helt af sig selv.

me taletid. Du får samtidigt et godt udvalg at vælge imellem, i alt lige fra små pakker med lidt forbrug, til de større pakker til de større behov for taletid og data.

Du kan også vælge en Basis pakke

Her kan du afregner på minutbasis samt pr. megabyte data du brugeruden uden at have et fast abonnement. Så gøres dit forbrug op hver måned. Hvis dit forbrug kommer på højde med et fast mobilabonnement skal du måske overveje at skifte til fast abonnement i stedet for, da du som regel kan spare penge på denne måde hver måned.