CBB MOBIL taletid

CBB MOBIL taletidCBB Mobil taletid abonnement – Billige priser

CBB MOBIL taletid har flere forskellige taletids pakker, og de er delt op i flere forskellige typer abonnement. Du kan enten købe en Basis taletids pakke, Time pakker, samt Fri tale pakker. Der er ingen binding på nogen af taletids pakkerne, og der er heller ikke opkaldsafgift overhovedet.

Så du betaler ikke for mobilabonnement, kun for det forbrug du har til rådighed. I de fleste af taletids pakkerne er der fri SMS og MMS (ikke Basis pakken). Alle CBB MOBIL taletid kunder kan ringe gratis til andre CBB MOBIL taletid kunder. Du kan se andre mobilselskaber her.

CBB MOBIL taletids pakker:

Masser af musik med TIDAL

Du kan altid klikke dig ind på CBB MOBIL taletid og læse mere om deres betingelser og priser på alle abonnementerne. Der er nemligt masser at vælge imellem, og det er meget overskueligt for dig at finde ud ag på siden.

Da der i dag er konstant konkurrence på Mobil taletid, ændres der ofte i mobilabonnementernes sammensætning, netop for at kunderne altid er sikre på at få det bedste mobilabonnement.

CBB MOBIL Roaming i udlandet

CBB MOBIL taletid har også udlandstelefoni i deres taletid pakker, så er det noget du har brug for, så kan du sagtens få det med. Du skal bare klikke dig ind på CBB mobil og læse mere om det. Du kan bestille alt online med det samme. Se mere om EU Roaming hos CBB mobil her.

Du kan selvfølgelig også få masser af tillægsprodukter til dine pakker, hvis der skulle være nogle ting du bruger mere end andre. Det er bare at klikke dig ind på CBB mobil og tjekke disse ting ud. Klik dig ind på CBB mobil her.

CBB MOBIL er et af de danske mobilselskaber der altid har gode konkurrencedygtige priser inden for mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Så her kan du næsten altid regne med at finde et godt tilbud på mobil taletid.

Klik dig ind på CBB mobil her

Du bliver lige nu tilbudt musiktjenesten TIDAL musik når du bestiller et CBB mobil taletid abonnement. Dette er forholdsvist nyt, og giver dig masser af musik du kan lytte til uanset hvor du befinder dig i Danmark. Dette er en rigtig lækker ekstra feature som CBB mobil taletid er begyndt at tilbyde deres kunder. Tjek det ud og se om det ikke er noget for dig.

Udlandstelefoni med CBB mobil

Det er nødvendigt at du er tilmeldt udlandstelefoni hvis du skal til udlandet. Dette skal du sikre dig inden du rejser til udlandet med et CBB mobilabonnement. Hvis du ikke er tilmeldt udlandstelefoni, så er dette nødvendigt inden du rejser. Du kan tjekke om du er tilmeldt på Mit CBB.