Fullrate mobil taletid

Fullrate mobil taletid kører på TDCs mobil netværk

FullRate Mobil TaletidFullrate mobil taletid kan lige nu fås på 4 forskellige måder. Der findes en her pakker til ethvert forbrug og pengepung. Så det skulle sagtens være muligt at finde en pakke der passer til dit forbrug.

Alle pakker kører på TDC’s mobilnet. Dette giver dig Danmarks bedste mobildækning – vil du se andre mobilabonnementer – klik her.

Fullrate Mobilabonnement oversigt:

Hvis du syntes at du har brug for mere data i dine pakker, kan du tilkøbe disse data pakker ved siden af. Der findes 1 GB eller 5 GB data tillægs pakker. Ved basis abonnementet er der ikke noget månedligt gebyr, for der betaler du pr. minut, MB, SMS, samt MMS.

FullRate mobil taletid er det tidligere M1

FullRate mobil taletid er jo det tidligere M1, og kører derfor videre med samme populære måde at lave taletids og data pakker på som tidligere. FullRate mobil taletid har lanceret en ny taletids pakke med fri tale – snak amok.

Nu er der også mobilpakker med EU Roaming i flere mobilabonnementer fra Fullrate. Tjek abonnementerne her.

Fri tale med Fullrate mobil

I Fri taletids pakken får du ikke bare fri tale, men også Fri SMS / MMS, banke på funktion, viderestilling samt telesvareservice.

Så snakker du rigtigt meget i telefon, så er dette lige pakken for dig. Se pakke oppe i oversigten ovenfor. Men det er selvfølgeligt helt op til dig selv hvad du har brug for og hvad dit behov er.

Vi håber på at du får et nogenlunde overblik med oversigten på FullRate mobil taletid ovenfor, så det kan hjælpe dig til at hitte rede i de forskellige taletids pakker.

Ellers kan du altid klikke på “Gå til Fullrate” knappen ovenfor og gå ind for at læse mere omkring betingelser og fordele på Fullrate’s hjemmeside. Det er let at finde rundt, og du kan bestille online døgnet rundt. God fornøjelse…