OiSTER mobil taletid

OiSTER mobil taletidOiSTER mobil taletid er super populært

OiSTER mobil taletid – Du ser dem ofte i TV reklamerne dansene og syngende muslingeskaller eller dansene havdyr. OiSTER mobil taletid er kendt af de fleste, og har mange populære taletids pakker og mobilt bredbånd til billige penge. Du kan hele tiden opleve nye mobilpakker cirka 1 gang om måneden hos OiSTER mobil taletid.

OiSTER mobil taletid abonnement oversigt

OiSTER mobil taletid abonnementer i gode størrelser

Lige nu har OiSTER mobil taletid i flere udgaver. Den mest populære taletids pakke lige nu er med FRI taletid og med 15 GB data. Så det vrimler faktisk med gode taletidpakker hos OiSTER, der kan passe til de flestes behov. Tag et kig på pakkerne nedenfor og bestil online i dag hos OiSTER mobil taletid

OiSTER Basic

Den tale der er inkluderet er sekundtakseret og gælder opkald fra 3’s danske netværk og til alle almindelige danske telefon numre. Hvis du taler ud over de inkluderede timer, koster det kun 49 øre pr./min. Hvis du benytter alt din data i en måned, så bliver din dataforbindelse lukket for yderligere forbrug.

Derfor vil du aldrig blive takseret for overforbrug af data uden først indgående aftale. Du har selvfølgelig altid mulighed for at købe en af OiSTERs datapakker på Mit OiSTER. For eksempel er OiSTER mobil Basic perfekt til dig, der har et lavt taletid og data forbrug, og af samme grund ikke har behov for en af OiSTERs taletidspakker.

Taler du eksempelvis mindre end en time pr. måned, og du ikke bruger mobilen til at gå på nettet med, så er basisabonnementet det helt rigtige for dig! OiSTER Basic kan desuden også bruges med fordel, hvis du eksempelvis har fået arbejdstelefon eller måske skal ud at rejse, og gerne vil gemme dit nummer. OiSTER bruger 3 mobil netværk og dermed er du sikret en god mobildækning med din telefon.

OiSTER mobil selvbetjening

OiSTER mobil har en rigtig god selvbetjening som du kan tilgå via deres hjemmeside. Her kan du holde øje med dit forbrug af taletid og data. Du kan også selv op og nedgradere din mobilpakke døgnet rundt.


Se en sjov musikvideo med dyrene fra OiSTER reklamerne her: