Telenor taletid abonnement

telenor taletid abonnementTelenor Taletid abonnement i mange populære størrelser

Telenor taletid abonnement strækker sig over flere gode abonnementer hvor du i de fleste pakker har fri tale og forskellige data pakker. Der er ingen binding på Telenor Taletid, og du kan vælge mellem en vifte af priser, lige fra den helt billige, til den store med masser af data inkluderet. Gå blot på jagt nedenfor efter dit nye mobilabonnement.

Oversigt over Telenor Taletids pakker

Ingen opkaldsafgift hos Telenor mobil taletid

Der er ingen opkaldsafgift, og oprettelsen er også gratis. Du vil for det meste se at der er online rabat hvis du selv bestiller på nettet. så dette kan der også være en stor fordel i. Når du samtidigt har fri tale i hovedparten af de abonnementer nder tilbydes hos Telenor, så kan du bare tale lød uden at skulle tænke på om hvor meget taletid du har tilbage i dit abonnement.

Skulle du løbe tør for data, så kan du altid tilkøbe mere data hvis du ønsker det. Du kan vælge mellem rigtigt mange mobiltelefoner til en fast lav pris uden at binde dig til lange perioder på et mobilabonnement med Telenor Taletid. Her kan du få mobilabonnementer til hele familien. Disse pakker dækker ethvert behov for taletid og mobil data. Se en top 10 liste over de mest solgte mobiltelefoner her

FRI+ abonnementer er med fri tale

Fordelen ved alle de såkaldte FRI+ abonnementer er, at de er med fri tale, SMS og MMS. Det eneste du skal gøre, er at vælge den datapakke, du lige præcis ønsker.

Hvis du bruger al din mobildata op, så kan du bestille endnu mere mobildata via den SMS, du modtager. Når du nærmer dig loftet for dit forbrug.

Når så at den næste måned starter, så nulstilles dit dataforbrug og du starter hermed forfra på den mængde mobildata, du nu har valgt med dit abonnement. Se også mobilt bredbånd pakker fra Telenor her.