Telmore Taletid

Telmore taletid abonnement til mobilen

Telmore taletid

Telmore Taletid abonnementer har virkeligt noget at tilbyde til din mobiltelefon når vi taler om Mobil taletid. Der findes en bred vifte af Telmore taletids abonnementer, så du skulle kunne finde et mobilabonnement der lige netop passer til dig.

Du kan og bare vælge Basis taletids pakken, hvis du kun vil betale for forbruget. Der er ingen opkaldsafgift på Telmore produkterne. Du kan desuden selv gå ind og tanke mere taletid på dit produkt hvis du ønsker dette.

Oversigt over Telmore taletid:

Telmore taletid til super priser

Telmore taletid er en meget populær form for taletid, da der er mange forskellige taletids pakker at vælge imellem. For dig der gerne vil have noget at vælge imellem har du her et bredt udvalg i Telmore taletid pakkerne.

Telmore er et af de mest populære mobilselskaber i Danmark, og der findes et hav af forskellige mobiltelefoner og smartphones at vælge imellem til dit taletids abonnement.

Med og uden underholdning

Du får desuden også masser af musik med i de fleste af taletids pakkerne, så du har noget at lytte til når du er på farten. Vi håber du finder det du du leder efter her på siden.

Telmore Basis

Har du et lille mobil behov med taletid og data? Så kan det anbefales at vælge Telmore Basis abonnementet. Her bliver du afregnet dit forbrug pr. minut taletid, pr. sms og mms. Samt GB data forbrug. Men det er også kun hvis du har et meget lille forbrug at denne pakke kan betale sig. Eller hvis du bruger telefonen til at blive ringet op til.

Bedst i test

Telmore er blevet kåret til at have det bedste 4G netværk i Danmark. Dette skyldtes at man hos dette mobilselskab bruger TDCs mobilnetværk, som har den bedste dækning i Danmark. Dette kan du læse mere om på Telmores hjemmeside her.