CallMe

CallMe – Hvorfor vælge os?

Callme

CallMe har rigtigt stærke priser, og samtidigt er de et mobilselskab med holdninger.

CallMe vil gerne gå forrest i kampen mod at bekæmpe den hårde tone i dagligdagen. Som du nok har set i tv-reklamerne, så viser CallMe hvilken hård tone der kan blive brugt i vores hverdag mod hinanden.

De hårde ord gør ondt på dem de rammer, og da CallMe lever af at vi alle sammen taler sammen, og især på vores mobiltelefoner, så her opfordrer de til, at vi alle skal tale ordentligt til hinanden.

Til dig der elsker mobiltelefoner

Her får du et meget stort udvalg af smartphones og mobiltelefoner, og så kan du altid finde et godt tilbud på CallMe taletid eller CallMe mobilt bredbånd. Tjek Call me ud før du beslutter dig for hvad du vælger af mobil taletid eller mobilt bredbånd. Måske finder du lige noget for dig.

Danmarks bedste 4G dækning med CallMe

Du får lynhurtige hastigheder til din mobil, tablet og PC. Du får download hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s og upload hastigheder på mellem 5-43 Mbit/s på danmarks bedste 4G netværk.

Du kommer forrest i køen til nye mobiler hvis du er kunde i forvejen

For som kunde her kan du nemlig bestille de nyeste og mest populære mobiler og smartphones før alle andre. Dvs. at du kommer forrest i køen når de nye mobil modeller har release, så du undgår lange ventelister. Desuden er der heller ingen binding ved køb af en ny mobil når du i forvejen er kunde.

Support døgnet rundt

På deres selvbetjeningsside kan du i alle døgnets timer følge dit forbrug, samt se alle dine regninger, eller du kan skifte talepakke og mange andre ting. De har også en mobil app de kalder for ”Mit CallMe” og her kan du bruge selvbetjening på mobilen.