Mobilt Bredbånd

Find de mest populære mobilselskaber med mobilt bredbånd her

Nedenfor kan du se en oversigt over de mobilselskaber vi mener er de mest populære mht. mobilt bredbånd i Danmark. Vi håber du finder hvad du leder efter, og at det er det helt rigtige mobilt bredbånd til dig.

Find den rigtige pakke med mobil data

Mobilt bredbånd til din tabletMobilt bredbånd findes i dag i mange forskellige varianter i Danmark.

Her på siden har vi samlet de mest populære mobilselskaber der udbyder bredbånd til mobilen i Danmark. Mange mobilselskaber sælger både telefonerne og mobilt bredbånd pakkerne, men flere og flere mobilselskaber dukker op med kun disse data pakker og ingen telefoner.

Men man ser dog oftere og oftere at de stille og roligt begynder at have telefonerne i deres sortiment efterhånden som de vokser sig større.

Lige i øjeblikket ser vi selskaber der tilbyder mobil data pakker, men uden at sælge telefoner, så som OK MOBIL, FullRate, hvor f.eks. OiSTER er begyndt at have en lille smule telefoner på lager.

Ofte har de mobilselskaber der ikke tilbyder telefonerne nogle rigtigt gode billige priser på disse pakker, eller mobilabonnement, da det er det de er rigtigt gode til.

SIM-kort eller USB modem?

Når du bestiller en mobilt bredbånds pakke, så er det lidt forskelligt om det bare er med SIM kort eller USB modem i pakken. Som regel koster USB modem ekstra oven i pakken, dvs. at du køber det fysiske USB modem.

Hvilke pakker du vælger, og om det er med SIM kort eller USB modem, afhænger om dit hardware, altså computer eller tablet kan bruge det ene eller det andet, så hold lige lidt øje med det før du bestiller din pakke.

Dog er de fleste pakker du kan bestille i dag uden binding, men de findes stadigt med binding, og det skal du også lige holde øje med. Så kig dig godt for før du endeligt bestiller din pakke til din tablet eller laptop.

Der er jo ingen grund til at snyde dig selv når du skal ud at binde dig i flere måneder til et eller andet abonnement.

Når dit forbrug overstiger hvad pakken indeholder

Hvis du kommer ud for at du bruger mere end det data forbrug der er i din mobilt bredbånds pakke, så foregår det som regel sådan at du stadigt godt kan gå online, men med meget reduceret hastighed, indtil den nye periode begynder ved månedens start igen.

Du kan ved de fleste mobilselskaber skifte dit abonnement ud hver måned, men vær opmærksom på at det står i betingelserne hvis du er usikker på om du har valgt den rigtige størrelse pakke.

Vi har her på siden prøvet at lave det så overskueligt som muligt for dig. Så du lettere kan finde rundt i de forskellige mobilselskabers pakker indenfor dette felt. Kig blot på de forskellige sider hvor vi har lavet en lille beskrivelse af hver pakke. Og et skema hvor du lettere kan gennemskue og overse de forskellige abonnementer fra de forskellige mobilselskaber.

Det ville jo være synd at du ikke har undersøgt hvad der findes. Samt til hvilken pris før du binder dig i flere måneder til dette abonnement.

Dog er du altid online uanset hvad du bestiller. Og hvis du bruger mere end det forbrug der er i den pakke du har bestilt. Så er det værste der kan ske at hastigheden bliver sat ned. Og så kan du bare fylde mere på eller vente til den nye måned starter hvis du vil spare pengene.