Sammenlign mindstepriserne på: Apple iPhone 5S – 16 GB

Apple iPhone 5S

Apple iPhone 5S til den kræsne mobil bruger

Er du på udkig efter er super fed smartphone, så skal du vælge Apple iPhone 5S. Uanset om du kan lide Apple produkter eller ej, så er Apple iPhone 5S bare en fed hurtig og meget brugervenlig smartphone.

Den fås i 3 farver, nemlig sølv, guld og grå. Den model vi viser her på siden er 16 GB udgaven, men den fås også i 32 GB og 64 GB udgaver.

Vægten er på 112 gram, og du får en Lynhurtig 64 bit processor til at køre programmer og apps. Apple iPhone 5S understøtter desuden også 4G hastighed på nettet. Kamera opløsningen er på 8 megapixel.

Design på iPhone 5S

Uanset om du går efter sølv, “space grey” eller guld, så bruger de jo hver især det samme 7,6 mm tykke metalkabinet som før, samt den samme 4-tommer Retina skærm der kører med 1146 x 640 opløsning.

Apple nægter stadigt at gå i en større skærmstørrelse end 4 tommer. Begrundelsen er, at enkelt-hånds brug stadig virker bedst når skærmen er relativt kompakt som denne.

Fingeraftryks scanner

Vores smartphones indeholder sandsynligvis mere værdifuld information om os, end vores pengepunge gør. Og alligevel siger Apple at omkring halvdelen af ​​iPhone ejerne ikke bruger nogen form for sikkerhed i form af PIN-kode eller adgangskode.

Dette er ikke særligt klogt med alt den information din Apple iPhone 5S kan indeholde. Apples svar på denne ekstra sikkerhed er Touch-ID, en fingeraftryks læser indbygget direkte i Apple iPhone 5S home (hjem) knappen.

Ny Apple iPhone 5S, ny chip, og Apple A7 ikke blot erstatter A6 fra Apple iPhone 5, men har også en stærkere processor i form af A7 processoren, der samtidigt understøtter en af ​​de største ændringer i iOS 7 – selvom en feature, der faktisk er usynlig for den almindelige forbruger – nemlig med et skifte fra 32 bit – til 64-bit arkitektur.