Apple iPhone 6

Apple iPhone 6

Apple iPhone 6 med 16 GB hukommelse

IPhone 6 fås med 3 forskellige hukommelses størrelser. 16 GB, 64 GB, samt 128 GB hukommelse. Den viste model her på siden er med 16 GB hukommelse.

Denne model har en 4,7″ HD Retina skærm, i knivskarp kvalitet. Telefonen styres af iOS 8 styresystemet, som får alting til at køre fuldstændigt smertefrit på denne smartphone.

8 megapixel kamera

Du får her et 8 megapixel kamera til at tage billeder med, samt optage video. IPhone 6 har Fingeraftrykslæser, som et sikkert låsesystem på telefonen.
Denne IPhone er lavet i et smukt design i aluminium, stål og glas. Se også iPhone 6S her. Vil du se hvad den nyeste iPhone 7 kan, så klik her.

Den mindste har 16 GB hukommelse

Der findes flere størrelser af intern hukommelse i denne model. Men på nuværende tidspunkt er det 16 GB interne hukommelse der er den mest solgte. I de nyeste iPhone 7 modeller starter de med 32 GB intern hukommelse. Der er jo brug for mere og mere plads på telefonerne i dag. Teknikken bliver bedre i eksempelvi kameraerne, og dette kræver en del plads til både billeder og video optagelser.

De bedste telefoner

Der er mange meninger om hvilke telefoner der er de bedste, og lige nu ligger Apple iPhone og Samsung Galaxy og kæmper om at være de mest populære. Et mærke som Huawei er også ved at have indflydelse på mobilmarkedet i år, og de mænger sig stille og roligt op på salgshitlisterne og ligger på top 10 mobiltelefoner i mange lande efterhånden.