Apple iPhone 6S – Med forbedret kamera

Apple iPhone 6S er det nyeste skud på stammen af smartphones fra Apple i 2015. Telefonen ligner på designet sin forgænger iPhone 6 på en prik, men dog er der nu en ny farve i Apple iPhone 6S. Men til gengæld er der ændret og forbedret en hel del ting indvending i Apple iPhone 6S. De vigtigste nye specifikationer er helt klart en hurtigere telefon, en 3D-Touch-skærm samt et rigtigt godt 12 megapixel kamera.

Apple iPhone 6S

Den officielle Apple iPhone 6S udgivelsesdato er fredag 25. september i en halv snes lande, herunder USA, Storbritannien og Australien. Der forventes selvfølgelig lange køer foran Apples butikker og forhandlere, så det er nok en god ide at reservere dit eget eksemplar online inden da.

Apple iPhone 6S pris i Danmark

Prisen skulle blive nogenlunde den samme som forgængeren iPhone 6. Dette siger rygterne indtil videre. Men ellers må vi vente og se når den lanceres i Danmark.

Apple iPhone 6S kan ikke bøjes

Apple iPhone 6S har har en bedre holdbarhed takket være aluminium i 7000-serien. Dette er en helt ny type aluminium, med legeringer der faktisk også bruges i flyindustrien. Dette skulle gøre telefonen langt sværere at bøje end den tidligere legering. Så nu skulle det være sikkert at have sin iPhone 6S i baglommen igen. Glasset på Apple iPhone 6S skulle ifølge Apple være det stærkeste i telefon branchen.

En nye farve er kommet til iPhone 6S

Apple iPhone 6S kan også fås i “Rose Gold farven, hvilket kan matche det nye Apple Watch hvis man også har dette. Desuden kan du stadigt vælge mellem farverne Gold, Space Grey, og Silver.

Nyhed – 3D Touch

Næste generation af multi-touch hedder 3D Touch, og dette er en feature der nu bekræftes fra rygtebørsen, men det er også en slags force Touch på Apple Watch eller den nye MacBook touchpad. Det fungerer som et “højreklik” for Apple iPhone 6S, og det vil sige at jo længere tid du holder fingeren på skærmen, så kan du gøre forskellige ting med telefonen via skærmen. En rigtig smart og ny funktion.

Endeligt et nyt kamera i Apple iPhone 6S

Langt om længe har Apple fået taget sig sammen til at forbedre kameraet væsentligt. Dette er i form af en ny 12 megapixel kamera sensor. Alt fra smukke detaljerede close-up makro skud, til flotte panorama fotos uden synlige linjer, super flot dybdeskarphed. Du kan nu lave videooptagelser i 4K, med 8 millioner pixel via det bageste kamera. Det fremadvendte kamera bliver nu 5 megapixel.

Apple iPhone 6S

Hurtigere end nogensinde

Apple hævder, at Wi-Fi bliver dobbelt så hurtig, når du bruger den nye Apple iPhone 6S. En anden spændende detalje i den nye Apple iPhone 6S specifikationer inkluderer den helt nye A9 processor. Det er ikke så hurtig som iPad Pro A9X chip, men det er en super hurtig forbedring til den nye telefon. CPUen skulle være 70{44dedd608a24473d212f7c2bdb0fd492ec7053620c8406c4c31b74e484caa8be} end iPhone 6.

Apple iPhone 6S

Opsummering af de vigtigste nye specifikationer

  • Nyt 12 megapixel kamera og nyt 5 megapixel frontkamera
  • 4K videooptagelser
  • 3D-touch skærm
  • Stærkere aluminiums kasse i 7000-serien aluminium
  • Apple A9 processor
  • hurtigere Wi-Fi

Apple iPhone 6S

Disse er de vigtigste opgraderinger sammenlignet med Apple iPhone 6