Apple iPhone 6S Plus

Apple iPhone 6S Plus priser

Som Apple skriver ved releasen af iPhone 6S og Apple iPhone 6S Plus, så er den eneste ting der har ændret sig i den nye model, alting.

Det er nu ikke helt rigtigt, for Apple iPhone 6S Plus ligner nu sin forgænger til forveksling i udseendet, bortset fra at der er kommet en ny farvekombination de kalder for Rose Gold.

Ud over denne nye farve, kan du stadigt få den i farverne Gold, Space Grey og Silver. Mangler du et godt mobilabonnement til din mobil – se mere her.

Nyt væsentligt forbedret kamera på 12 megapixel

Det nye kamera er på hele 12 megapixel, og frontkameraet er blevet til et 5 megapixel kamera, til selfies osv. Nu kan du også optage 4K video i den lækre høje kvalitet det nu er. Som lillebror 6S, er Aluminiummet også blevet forbedret væsentligt, så det skulle være meget sværere at bøje i forhold til forgængeren, der fik en del omtale på det grundlag. Det nye aluminium bliver også brugt i flyindustrien, så det er testet til at være en del stærkere end normalt aluminium.

3D touch til skærmen

Med det nye 3D touch bliver det en helt ny oplevelse for dig at bruge skærmen, for når du holder fingeren på skærmen, så kan du få den til at gøre forskellige nye ting i forhold til en normal touch skærm. Denne funktion kaldes også mobilens “højre museknap”, da det sådan lidt er de samme funktioner den har som en almindelig computer mus har. Dette kendes også fra Apple Watch og den nye Macbook’s touchpad.

Ny A9 processor er hurtigere end nogensinde

CPUen skulle være 70% hurtigere end forgængeren, og GPUen 90% hurtigere end forgængeren. Så det kan virkeligt mærkes i den nye Apple iPhone 6S Plus. Dette kommer til stor fordel med alle de nye funktioner der fås i den nye Apple iPhone 6S Plus.