Udbydere af billig bredbånd i Danmark

Billig bredbånd i Danmark

Vi har her samlet et godt udvalg af de populæreste udbydere af billig bredbånd i Danmark med de bedste priser på internet til hjemmet. Så kig dig for og find ud af hvilken type bredbånd der passer bedst til dit behov.

Der er stor kamp om bredbåndskunderne i Danmark. Dette ses bl.a. ved at der tilbydes meget godt indhold i pakkerne, samt rigtigt gode priser på Billig bredbånd. Nedenfor kan du sammenligne priserne på de mindste bredbånd pakker der tilbydes hos de populæreste udbydere i Danmark. Se hvordan du kan optage samtale på iPhone.

Sammenlign priser på billig bredbånd på de mindste pakker

Klik dig ind på de forskellige pakker for at se hvilke andre pakker og priser selskaberne har på internet til hjemmet eller på farten. Nedenstående pakker er blot eksempler på hvad de enkelte selskaber kan tilbyde dig. Du kan via den grønne knap klikke dig ind på det enkelte mobilselskabs hjemmeside og se hvad de ellers kan byde på af pakker med bredbånd.

Gode konkurrenter på billig bredbånd

Her i blandt Kviknet, Telenor, Waoo, samt deres eget datterfirma Fullrate. Blot for at nævne nogen af dem. Her kan du hele tiden følge med i priser på billig bredbånd i Danmark, samt hvad pakkerne indeholder. Vi har direkte links til de enkelte udbydere i Danmark.

Internet i Danmark

Internet i hjemmetDette er den suverænt mest benyttede internetopkobling i Danmark. Du får her typisk få adgang via enten dit telefonstik eller antennekabel. De fleste store internetudbyeder tilbyder denne form for opkobling.

Du vil blive tilbudt flere forskellige variationer i både hastigheder på internettet, og også på priserne.

De billigste bredbånds forbindelser går helt ned til 2 Mbit downloadhastighed og fås til under 200 kr. pr. måned, og de hurtigste forbindelser kan bevæge sig op over 100 Mbit, og koster typisk +500 kr. pr. måned.

Kan du få billig bredbånd på din adresse?

Billig bredbåndDette spørgsmål afhænger helt af hvor din din adresse er, og om der findes en udbyder, der tilbyder mulighed for bredbåndforbindelse i dit område. Det mest almindelige er at du enten kan modtage bredbånd eller fibernet.

Kan du få fibernet?

Om du kan få fibernet, afhænger af hvor I landet, du ønsker at få fibernet. Fibernettet er endnu ikke fuldt udrullet i Danmark, så du skal selv ind og tjekke på den enkelte internetudbyders hjemmeside, om du kan få fibernet fra dem.