Mobil Taletid

Bedste Mobil Taletid og mobil data

I dag findes der helt vildt mange forskellige måder at få mobil taletid på til din mobiltelefon. Samtidigt er der utroligt mange udbydere der tilbyder mobil taletid til mange forskellige priser. Og med meget forskelligt indhold.

Sammenligning af mobilabonnementer:

MOBILABONNEMENT OVERSIGT – KLIK HER

Komplet sammenligning af priser, taletid og Mobil Data fra alle de populæreste danske mobilselskaber.

Selvom der er utroligt mange udbydere af mobil taletid i Danmark. Er det faktisk rigtigt godt for konkurrencen og for priserne på taletids pakkerne i Danmark. Vi har her på siden samlet de mest populære taletids udbydere i Danmark. Og vil løbene opdatere listen med flere udbydere efterhånden som vi finder dem.

Ingen opkaldsafgift på taletids pakker

Mobil taletidDet er efterhånden sjældent at vi oplever at der er opkaldsafgift på taletidspakker i dag, dog er der visse undtagelser, så som hvis du skal have basis pakker hvor du betaler en fast minutpris, og pr. SMS og MMS. Her vil der i de fleste tilfælde være opkaldsafgifter på.

Til gengæld er der ingen fast abonnementspris på disse basis pakker hvor du betaler for forbruget ved mobil taletid. Dvs. at hvis du en måned ikke taler i telefon, så betaler du ingenting, men hvis du taler meget i telefon på en måned, så bliver det til gengæld også dyrt, da du kører på en fast minutpris.

Taletid med indbygget data

Da vi er i en tid hvor de flest har minimum en mobiltelefon, og de fleste telefoner er smartphones der kan bruges til at gå online enten via wi-fi eller den enkelte mobiludbyder. Så er det også forventet at du skal bruge meget datatrafik, som det kræver når du skal streame musik og film igennem din mobiltelefon.

Næsten alt hvad der findes af apps og programmer på en smartphone i dag, har brug for at være online på et tidspunkt. Så derfor er de fleste mobil taletid abonnementer også inkluderet data til den der køber et taletids abonnement. Ordet abonnement er efterhånden også ved at være fortid, da det er sjældent at du på et taletids abonnement har binding på det.

Det er som regel kun når du køber en mobiltelefon samtidig med et bestemt mobil taletid abonnement, at du binder dig for eksempelvis et halvt år, som privat kunde, eller et helt år som erhvervskunde.

Altid fri SMS og MMS

Når du bestiller en decideret taletids pakke hos en mobil udbyder, så er der som regel altid fri SMS og MMS med i pakken. Det er efterhånden utroligt sjældent at du betaler for SMS og MMS i mobil taletid. I hvertilfælde så længe du holder dig inden for Danmarks grænser.

Det er vel også en meget naturlig udvikling, da der kommer flere og flere apps og programmer der kan det samme og mere til, bare du er på et data netværk enten hos din mobiludbyder eller på wi-fi. Af kendte chat programmer kan nævnes Skype og Whatsapp.

Taletid til børn og unge

Flere mobilselskaber har oprettet mobil taletid pakker der er designet til børn og unge. Hvis forældrene gerne vil have styr på hvad de unge mennesker har af forbrug på deres mobiltelefon. Nogle selskaber har indbygget at hvis forbruget skulle blive brugt inden den nye periode begynder. Så sættes f.eks. hastigheden på dataoverførsel kraftigt ned.

Det er faktisk meget smart fundet på, da du stadigvæk kan være online. Blot med nedsat hastighed. Dette er helt sikkert noget der har givet mange forældre mere ro på når de skal have taletid til deres børn og unge mennesker.

Vi kan anbefale at du tager et kig på de taletids udbydere vi har her på siden. Og gå ind at kigge på deres taletids pakker, tænke dig godt om, og måske sove på det, før du bestiller din nye taletids pakke. Dog er der ikke den store fare i det, for de fleste taletidspakker er i dag lavet uden binding.