Call me ( Redirect til “call-me-mobil-taletid-abonnement” )

Call me – Mobilnetværk med bedste dækning

Call me

Call me har rigtigt stærke priser, og samtidigt er de et mobilselskab med holdninger.

CallMe vil gerne gå forrest i kampen mod at bekæmpe den hårde tone i dagligdagen. Som du nok har set i tv-reklamerne, så viser Call me hvilken hård tone der kan blive brugt i vores hverdag mod hinanden.

De hårde ord gør ondt på dem de rammer, og da Call me lever af at vi alle sammen taler sammen, og især på vores mobiltelefoner, så her opfordrer de til, at vi alle skal tale ordentligt til hinanden.

Call me – til dig der elsker mobiltelefoner

Her får du et meget stort udvalg af smartphones og mobiltelefoner, og så kan du altid finde et godt tilbud på CallMe taletid eller CallMe mobilt bredbånd. Tjek Call me ud før du beslutter dig for hvad du vælger af mobil taletid eller mobilt bredbånd. Måske finder du lige noget for dig.

Danmarks bedste 4G dækning med CallMe netværk

Du får lynhurtige hastigheder til din mobil, tablet og PC. Du får download hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s og upload hastigheder på mellem 5-43 Mbit/s på danmarks bedste 4G netværk.

Bestående Call Mme kunde har førsteprioritet

For som kunde her kan du nemlig bestille de nyeste og mest populære mobiler og smartphones før alle andre. Dvs. at du kommer forrest i køen når de nye mobil modeller har release, så du undgår lange ventelister. Desuden er der heller ingen binding ved køb af en ny mobil når du i forvejen er kunde.

Support døgnet rundt hos Callme

På deres selvbetjeningsside kan du i alle døgnets timer følge dit forbrug, samt se alle dine regninger, eller du kan skifte talepakke og mange andre ting. De har også en mobil app de kalder for ”Mit CallMe” og her kan du bruge selvbetjening på mobilen.

Der er slet ingen tvivl om at du får er rigtig god oplevelse med dette mobilselskab. Udvalget af tjenester, mobilpakker og telefoner og tilbehør er stort. Derfor kan du føle dig tryg ved at bestille et af de produkter som dette mobilselskab kan tilbyde.