Fullrate mobil (Redirect til “fullrate-mobil-taletid-abonnement”)

Fullrate mobil er det tidligere M1

FullRate mobilSom det tidligere mobilselskab M1, så har dette selskab rigtigt gode priser på taletid og Fullrate mobilt bredbånd, samt almindeligt bredbånd til husstanden. Som noget nyt er Fullrate mobil begyndt at kunne tilbyde TV pakker.

Her gælder det samme som f.eks. YouSee, at du både kan vælge TV kanaler, men du kan også vælge udvalgte film mod en ekstra betaling.

Ingen oprettelse og ingen binding

En af fordelene ved at bruge Fullrate mobil til mobil taletid er at der er 0 kr, i oprettelse, og ingen binding på abonnementet. Selskabet bruger TDC’s netværk, så her har du Danmarks bedste mobil dækning.

Gode billige priser

Dette selskab bliver mere og mere populært at bruge. Og hvorfor gør det så det? Jo, såmænd fordi de kører med meget fordelagtige priser og rigtigt godt sammensatte pakker både på mobil taletid, men også på mobilt bredbånd. Du kan også finde mobiltelefoner og tablets på webshoppen. Så klik dig ind og se om der er et godt tilbud for dig.

I Danmark er vi meget prisbevidste, og det kan ses når der skal bestilles mobilabonnementer. Dette gør også at der kommer en god gang priskrig på priserne hos de danske mobilselskaber, og det er jo kun til fordel for forbrugerne, nemlig dig og mig. Det er selvfølgelig fri SMS og fri MMS i mobil taletids pakkerne.

Sådan installerer du dit Fullrate bredbånd

Her er en god og informativ video omkring installation og opsætning af bredbånd fra dette selskab. Ofte kan det være besværligt at installere sit eget bredbånd, og derfor er det rart med en god brugervejledning som du kan gå ud fra. Det gør det en del lettere at sætte sit bredbånd op. Får du det stadigt ikke til at virke, kan du altid ringe til kundeservice og få hjælp derfra.