OiSTER (redirect til “mobil-taletid/oister-mobil-taletid-abonnement”

OiSTER med de gode tilbud på mobil pakker

OiSTER Vi kender dem allesammen fra tv-reklamerne. De syngende østers, og den dansene lille krebse-lignene diskoting. De er lige blevet kåret til det billigste mobilselskab af Politiken. Så derfor kan vi anbefale dig at gå ind at kigge på OiSTER og deres tilbud på taletid, samt mobilt bredbånd.

Her får du nemlig rigtigt gode priser, og OiSTER er altid frisk på et godt tilbud til dig der bruger din telefon meget. OiSTER benytter sig af 3’s netværk til mobiltelefonien, og efter eget udsagn skulle det være Danmarks bedste netværk.

Smart online kundecenter

Du kan selv betjene din egen konto online hos OiSTER mobil. Hvis du har spørgsmål, så tager du bare kontakt til deres kundeservice, og så guider de dig igennem hvad du skal bruge hjælp til. Det er altid dejligt med en god, hurtig og effektiv kundeservice. Og det har dette selskab. Dette gælder med opsætning af din telefon, eller opsætning af dit mobile bredbånd. Har du et spørgsmål til din regning, så klarer de også det.

Tilkøb 4G/LTE

Har du brug for lynhurtig data på din mobil så kan du faktisk tilkøbe 4G/LTE, og få speeded din hastighed helt i top. Bruger du det mobile bredbånd meget, så kan du have stor fordel af dette.

Mobilselskabet har eksisteret siden 2008

De er faktisk en udspringer fra teleselskabet 3, der dengang ønskede at få et søsterselskab der skulle virke som lavprisselskab, og der af deres slogan”bedst til prise”. Navnet skulle samtidigt ikke have noget med 3 at gøre og derfor blev navnet til det det er i dag. Og de er nærmest blevet alle mands eje, de kære små lilla østers, for hvem har ikke set de syngende østers i tv-reklamerne? Det er et rigtigt godt brand de har fået opbygget sig herigennem, for genkendelse er en meget vigtig ting inden for markedsføring.

Se en video selskabet her: