Telenor ( Redirect til “Telenor-mobil-abonnement” )

Telenor abonnement til det hele

Telenor er efterhånden godt kendt af de fleste med det kendte blå logo lavet som en slags møllevinger. Hos Telenor han du købe mobiltelefoner og smartphones.

TelenorDu kan få mobil taletid, mobilt bredbånd, telefoni og bredbånd til din husstand. Du finder gode priser på både indenlands- samt udenlands telefoni.

Telenor kan både tilbyde telefoni til private samt til erhvervslivet. Og det samme gælder selvfølgelig indenfor mobilt bredbånd og almindeligt bredbånd.

Telenor Kundeservice 24 timer i døgnet

Nu tilbydes der kundeservice 24 timer i døgnet, 7 dage om uge, og 365 dage om året. Dette gælder også weekender og helligdage. De har efter eget udsagn Danmarks stærkeste mobile netværk, så du altid er sikret den bedste dækning på din mobile enhed.

Du kan få familierabat på mobilabonnementer samt bredbånd, så det kan betale sig at gå sammen i familien og vælge det samme mobilselskab.

En god musiktjeneste

Du får musiktjenesten WiMP som giver dig masser af musik at lytte til når du har lyst. Du vil aldrig løbe tør for din yndlingsmusik.

Når du bestiller en ny smartphone eller et nyt abonnement så får du god hjælp fra dette selskab til at komme i gang med at sætte disse ting op og komme i gang med at bruge dem hurtigst muligt.

Telenor har Enkle abonnementer

Mobilabonnementerne er ikke særligt indviklede, og faktisk meget lette at overskue. Der er ingen skjulte gebyrer, og vil du læse det med småt, så er det listet godt inde på deres hjemmeside.

Du finder altid gode tilbud hos dette mobilselskab, da konkurrencen er høj på mobilmarkedet, og der konstant skal være konkurrencedygtige priser på mobiltelefoner og abonnementer.

Her findes der et stort udvalg af både telefoner, men også af abonnementer på taletid samt mobilt bredbånd. Ønsker du at vide mere om dette selskab priser og abonnementer, så klik på ovenstående links og gå direkte til selskabets hjemmeside. God fornøjelse med at finde det rette produkt for dig.

Se en video om teleselskabet her: