Telia ( Redirect til “mobil-taletid/telia-mobil-taletid”

Telia drøner derud af

TeliaTelia har masser at byde på. Du får et kæmpe udvalg i mobiltelefoner og smartphones, samt tablet.

Ud over disse produkter tilbydes der også masser af gode taletids pakker, mobilt bredbånd, samt alm. bredbånd. Når du vælger Telia, så får du, så vælger du også et teleselskab der midt i 90’erne var med til at bryde TDC’s monopol i Danmark, og du er hermed en del af et af Danmarks stærkeste og største mobilselskaber. Faktisk er Telia Danmarks andet største udbyder af mobil- og bredbåndstjenester.

4G netværk med fart på

Telia tilbyder i dag også det lynhurtige mobile netværk 4G. Når du først har prøvet 4G netværket på din 4G smartphone, så vil du aldrig mere gå tilbage til 3G netværk.

Det går så hurtigt at det næsten kan være svært at følge med når du bevæger dig online på nettet med 4G hastighed.

Hos dette teleselskab kan du også få musiktjenesten Spotify med i dit mobilabonnement, så du har tusindevis af musiknumre at vælge imellem, til når du er på farten, eller bare sidder derhjemme og skal slappe af.

Stort udvalg i telefoner og abonnementer

Her tilbyder i dag et stort og bredt udvalg af både smartphones samt abonnementer. Der er noget for enhver smag inden for taletid og mobilt bredbånd.

Du kan selvfølgeligt også få bredbånd til hjemmet hvis du ønsker dette. Her finder de altid en løsning der passer dig. De tilbyder også mobil taletid, mobilt bredbånd, og bredbånd til erhvervskunder.

Så har du et firma, så skynd dig at få et godt tilbud fra dette teleselskab. Det kunne være de lige har det i skal bruge i firmaet. Der køres kampagner på firma telefoni her næsten konstant, så du kan altid gå ind på selskabet.dk og se om der skulle være noget nyt og spændende lige nu indenfor det område.

Lige nu kører det en kampagne til små og mellemstore virksomheder hos dette selskab. Klik på banneret og find ud af mere om denne B-t-B kampagne.