Telmore ( Redirect til “telmore-taletid-abonnement”)

Telmore – Enkel og billig mobiltelefoni og Mobilt Bredbånd

Telmore Telmore – Dette mobilselskab opstod tilbage i oktober 2000. Det startede faktisk som en protest imod besværlige abonnementer og uigennemskuelige priser hos de store teleselskaber.

Telmore var faktisk det aller første teleselskab, der kun kunne findes på nettet. Det gjorde det nemt for kunderne at kunne betjene sig selv på nettet, og det gjorde det også samtidigt enkelt og billigt at være kunde hos dette selskab. Sådan startede Telmore, og ifølge dem selv, så fungerer det stadig sådan i dag. TELMORE leverer deres services devicen Klar Tale og kunderne først.

Tilfredse kunder ifølge kunderne selv

De leverer kundeservice på både telefon, men også online chat på nettet. Der er hurtige svartider, og det gør i sidste ende kunderne meget tilfredse.

Da de ikke skal sidde at vente på at komme igennem til kundeservice i mange minutter. Dette er desuden det største online teleselskab i Danmark

Dette selskab får blandt andet ros for hurtige svartider, produkter og services virker hele tiden. Samt korrekte regninger, og at kunder får en retfærdig behandling. Allesammen ting der er supervigtige med den store konkurrence der er på telefoni markedet i dag.

Vi kan sagtens anbefale dette mobilselskab, for de ved hvad de snakker om, og leverer en god kundeservice, hvilket er et meget vigtigt punkt i dag når du skal vælge mobilselskab.

Mobil taletid og Mobilt bredbånd

Her kan leveres taletid og mobilt bredbånd i hele Danmark. Dækningen er noget af den bedste i landet. Da de fleste mennesker i dag er online mere eller mindre hele tiden.

Så er det vigtigt at at systemet virker som det skal. Samtidigt med at hjemmesiden hos dette selskab fungerer som den skal.

Her har de en meget driftssikker hjemmeside, der kører helt uden problemer i døgnets 24 timer.

Du får et godt og overskueligt udvalg af mobilabonnementer til både mobiltelefoner, laptop og tablets. Og så har de et rigtigt stort udvalg af mobiltelefoner og smartphones i deres online webshop.