OiSTER mobil taletid abonnement

OiSTER mobil taletid abonnementOiSTER mobil taletid er super populært

OiSTER mobil taletid abonnement – Du ser dem ofte i TV reklamerne dansene og syngende muslingeskaller eller dansene havdyr. OiSTER mobil taletid abonnement er kendt af de fleste, og har mange populære taletids pakker og mobilt bredbånd til billige penge. Du kan hele tiden opleve nye mobilpakker cirka 1 gang om måneden hos OiSTER mobil taletid.

OiSTER mobil taletid abonnement oversigt

OiSTER mobil taletid abonnementer i gode størrelser

Lige nu har OiSTER mobil taletid abonnement i flere udgaver. Den mest populære taletids pakke lige nu er med FRI taletid og med 15 GB data. Så det vrimler faktisk med gode taletidpakker hos OiSTER, der kan passe til de flestes behov. Tag et kig på pakkerne nedenfor og bestil online i dag hos OiSTER mobil taletid abonnement

OiSTER Basic

Den tale der er inkluderet er sekundtakseret og gælder opkald fra 3’s danske netværk og til alle almindelige danske telefon numre. Hvis du taler ud over de inkluderede timer, koster det kun 49 øre pr./min. Hvis du benytter alt din data i en måned, så bliver din dataforbindelse lukket for yderligere forbrug.

Derfor vil du aldrig blive takseret for overforbrug af data uden først indgående aftale. Du har selvfølgelig altid mulighed for at købe en af OiSTERs datapakker på Mit OiSTER. For eksempel er OiSTER mobil Basic perfekt til dig, der har et lavt taletid og data forbrug, og af samme grund ikke har behov for en af OiSTERs taletidspakker.

Taler du eksempelvis mindre end en time pr. måned, og du ikke bruger mobilen til at gå på nettet med, så er basisabonnementet det helt rigtige for dig! OiSTER Basic kan desuden også bruges med fordel, hvis du eksempelvis har fået arbejdstelefon eller måske skal ud at rejse, og gerne vil gemme dit nummer. OiSTER mobil taletid abonnement bruger 3 mobil netværk og dermed er du sikret en god mobildækning med din telefon.

OiSTER mobil selvbetjening

OiSTER mobil taletid abonnement har en rigtig god selvbetjening som du kan tilgå via deres hjemmeside. Her kan du holde øje med dit forbrug af taletid og data. Du kan også selv op og nedgradere din mobilpakke døgnet rundt.


Se en sjov musikvideo med dyrene fra OiSTER reklamerne her:

OiSTER mobil taletid abonnement med de gode tilbud på mobil pakker

OiSTER mobil taletid abonnement Vi kender dem allesammen fra tv-reklamerne. De syngende østers, og den dansene lille krebse-lignene diskoting. De er lige blevet kåret til det billigste mobilselskab af Politiken. Så derfor kan vi anbefale dig at gå ind at kigge på OiSTER mobil taletid abonnement og deres tilbud på taletid, samt mobilt bredbånd.

Her får du nemlig rigtigt gode priser, og OiSTER mobil taletid abonnement er altid frisk på et godt tilbud til dig der bruger din telefon meget. OiSTER benytter sig af 3’s netværk til mobiltelefonien, og efter eget udsagn skulle det være Danmarks bedste netværk.

Smart online kundecenter hos OiSTER mobil taletid abonnement

Du kan selv betjene din egen konto online hos OiSTER mobil taletid abonnement. Hvis du har spørgsmål, så tager du bare kontakt til deres kundeservice, og så guider de dig igennem hvad du skal bruge hjælp til. Det er altid dejligt med en god, hurtig og effektiv kundeservice. Og det har dette selskab. Dette gælder med opsætning af din telefon, eller opsætning af dit mobile bredbånd. Har du et spørgsmål til din regning, så klarer de også det.

Tilkøb 4G/LTE hos OiSTER mobil taletid abonnement

Har du brug for lynhurtig data på din mobil så kan du faktisk tilkøbe 4G/LTE, og få speeded din hastighed helt i top. Bruger du det mobile bredbånd meget, så kan du have stor fordel af dette.

Mobilselskabet har eksisteret siden 2008

De er faktisk en udspringer fra teleselskabet 3, der dengang ønskede at få et søsterselskab der skulle virke som lavprisselskab, og der af deres slogan”bedst til prise”. Navnet skulle samtidigt ikke have noget med 3 at gøre og derfor blev navnet til det det er i dag. Og de er nærmest blevet alle mands eje, de kære små lilla østers, for hvem har ikke set de syngende østers i tv-reklamerne? Det er et rigtigt godt brand de har fået opbygget sig herigennem, for genkendelse er en meget vigtig ting inden for markedsføring.