OK MOBIL er blevet til CBB mobil – Skal du have et godt og meget billigt OK mobil taletid abonnement. Så tag lige og tjek disse abonnementer ud fra OK MOBIL taletid abonnement.

OK MOBIL priser

OK MOBIL taletid abonnement er som kundeejet virksomhed på evig udkig efter nye gode måder at imødekomme deres kunders behov og tilbyde kunderne endnu flere fordele. Når kunderne handler energi hos OK.

OK abonnement pris oversigt

Derfor har de, som det første energiselskab i Danmark, lavet et såkaldt fordelskoncept, der blandt andet giver dig billig mobiltelefoni. Så du kan få flere fordele både med din mobile taletid, mobilt bredbånd, samt billig benzin når du tanker på OK benzin standere.

Nu giver det mening at tanke taletid til din mobil

ok mobil taletid abonnementOK taletid abonnement har et helt specielt tilbud til alle de kunder, der gerne vil have både billig taletid og billig benzin. Med OK MOBIL taletid abonnement får du op til 2 timers ekstra taletid samt 2 GB ekstra data pr. måned, når du tanker benzin eller diesel på dit OK Benzinkort.

OK abonnement i hele Danmark

Du får altid et bredt udvalg af mobilpakker hos OK MOBIL abonnement. Så der er altid pakker der passer til ethvert behov og smag.

Bestil OK taletid abonnement og få et gavekort på 100 kr. til benzin eller diesel

Hvis du bestiller et abonnement hos OK abonnement lige nu. Så får du et gavekort til benzin eller diesel på 100 kr. Der er masser af fordele ved at skifte til dette selskab i dag. Du kan skifte med det samme, blot ved at klikke dig ind på dette selskab her på siden og læse mere eller gå direkte til online bestillingen.

OK MOBIL abonnement kører på Danmarks største 3G-netværk

cbbOK abonnement benytter nemlig Telenor’s mobil netværk. OK MOBIL taletid abonnement arbejder konstant på at forbedre dækningen så den hele tiden bliver endnu bedre. Her kan vi fortælle at Telenor har lagt sit 3G-netværk sammen med Telia’s netværk, hvilket betyder, at OK Mobil’s kunder også har Danmarks største 3G-netværk, der faktisk dækker 99% af de danske husstande.

Danske OK MOBIL taletid abonnement – telefoni og brændstof

Ja, du læste rigtigt, OK er det første energiselskab i Danmark. Nu kan du også få billige mobilabonnementer hos OK. Der er ingen binding på mobilpakkerne fra OK. Og så har de i øjeblikket hele 5 forskellige taletids pakker at vælge imellem hos dette selskab, samt 2 pakker med OK mobilt bredbånd.

Faktisk forholder det sig sådan at OK MOBIL abonnement benytter sig af Telenor’s samt Telia’s 3G mobilnetværk. Hvilket gør at de har en mobildækning der hedder 99% af Danmark, og det må jo siges at være ret flot. Så leder du efter et godt og billigt mobilselskab, så kan vi anbefale at du skifter til OK.

Spar på mobil budgettet med OK MOBIL taletid abonnement

cbbmobilI disse tider vælger flere og flere at kigge på budgettet og lede efter hvor der kan spares på de månedlige udgifter. Er du en af disse mennesker, så er dette her et godt sted at starte med at skære ned på den månedlige udgift. Når du i dag har et mobilabonnement. Så gælder det om at finde det helt rigtige der lige passer til dit behov, samt til din pengepung.

Mange skifter i dag til OK fordi de netop kan spare en pokkers masse penge på deres mobilregning, da de mobilabonnementer som OK har starter og slutter meget billigt. Ikke så mange dikkedarer, og så har OK MOBIL abonnement en fantastisk god mobildækning i Danmark.

Så du skal se dig godt for inden du springer ud i et nyt mobilabonnement. Der er forøvrigt ingen binding på mobil pakkerne fra OK. Så hvad venter du på? Skift til OK MOBIL abonnement allerede i dag. Og få et mindre mobil budget. Hvis du stadigt er i tvivl om hvilket mobilabonnement du vil vælge fremover. Så tage et kig rundt på vores side og sammenlign de forskellige pakker og priser. Og så vil du højest sandsynligt finde tilbage til OK.

Du kan i øvrigt også som kunde hos OK benytte dig af fordelene når du skal tanke benzin hos OK. Her får du nemlig flere fordele med et benzinkort fra OK. Du kan nemlig opnå fordele i dit mobilabonnement hos dette mobilselskab og få ekstra ting oven i den almindelige mobilpakke.