Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 smartphone

Fantastiske Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 er virkeligt en fed smartphone, der er fyldt med utroligt mange spændende funktioner der hjælper med at gøre din hverdag endnu mere enkel. Samsung Galaxy S4’s design er kommet frem inspireret af naturen, og den er designet smukt i lette materialer og en tynd ramme, der gør at er plads til en stor 5″ skærm.

Alt dette har man fået i denne fantastiske smartphone uden at gå på kompromis med kvaliteten i teknikken.

Betjen Samsung Galaxy S4 uden at røre ved skærmen

Forgængeren til Samsung Galaxy S4, S3’eren introducerede ansigtsgenkendelse og var hermed med til at tage et stort skridt hen imod at gøre denne smartphone mere intuitiv. Galaxy S4 går endnu et skridt videre.

Samsung Galaxy S4 kan nemlig både genkende dit ansigt, din stemme samt dine bevægelser, og du kan desuden styre telefonen uden at du overhovedet rører skærmen. Du kan med dine øjne, eller ved hjælp af dine håndledsbevægelser scrolle igennem indhold på websider, og når du så ser video på skærmen, så pauser videoen automatisk, hvis du kigger væk.

Samsung Galaxy S4 er også udstyret med et 13 megapixel kamera, der kan optage video i 1080p full HD. Du kan både tage billeder og samtidig kan du optage et lydklip, og hver gang du så kigger på billedet, vil lydklippet også blive afspillet. På denne smarte måde kan du virkelig fange et øjeblik.

Med Samsung Galaxy S4 kan du med en ny funktion tage et billede med mobilens kamera og frontkamera på samme tid og derefter sammensætte unikke billeder med dig selv i centrum af dine oplevelser.

Med den smarte Group Play-funktion kan du nemt og hurtigt dele dine billeder eller andre filer med familie og venner i nærheden – også faktisk også selvom der ikke er WiFi eller netværkssignal.

Kostplan samt træningsplan i lommen

Samsung Galaxy S4 kan nemlig med funktionen S Health hjælpe dig med at få dig et sundere liv. Ja, du læste rigtigt. På Galaxy S4 kan du nemlig holde styr på din kost og din træning ved hjælp af en mad- og træningsdagbog, og så kan du ved hjælp af tilbehør som bl.a. Samsungs S-band sikre, at du får den mest optimale søvn og synkronisere din alarm i forhold til dit søvnmønster.

Galaxy S4 har også Samsungs Heart Rate Monitor hvor du kan måle din puls – en smart funktion, når du dyrker motion. På den måde kan du optimere din træning endnu mere og holde styr på dine fremskridt, når du træner.