Tjek Samsung Galaxy S5 Mini specifikationer

Samsung Galaxy S5

En super-mobil – Samsung Galaxy S5

Når du skal ud at købe en ny smartphone og det er nu og her, så tag Samsung Galaxy S5 Mini med i dine overvejelser. Her får du nemlig en smartphone ud over det sædvanlige.

Med den store 5,1″ Full-HD Super AMOLED skærm kan du nemlig se billeder, video, apps og programmer i den skarpeste og flotteste kvalitet, så selv iPhone 5S, 5C og alle den konkurrenter må lægge sig ned.

Samsung Galaxy S5 er nemlig også Støv og -vandafvisende (IP67), og er derfor blevet mere hårdfør end sine forgængere.

Af spændende features kan nævnes, Fingeraftryksscanner, pulsmåler, og Personlig fitness tracker. Alt dette er med til at gøre denne smartphone til noget helt specielt der stikker lidt over sine konkurrenter på mobilmarkedet.

Galaxy S5 drøner derud af

Denne mobil er lige noget for dig der dyrker meget motion og som gerne vil følge med i din form. Med den indbyggede pulsmåler kan du nemlig følge med i hvordan formen er hos dig selv eller den der bruger den indbyggede pulsmåler.

Samsung Galaxy S5 er faktisk bygget efter brugernes ønsker, og en af de store ønsker hos forbrugerne var eksempelvis at de kunne få en nemmere hverdag. Der er desuden også indbygget skridtmåler i Samsung Galaxy S5. Så i denne fede smartphone har du faktisk en personlig træner der kan holde øje med alt omkring din træning.