Se Sony Xperia Z

Sony Xperia Z mobiltelefon

Find tilbehør til mobilen her

Alt i én – Sony Xperia Z

Med så mange funktioner pakket ind i den nye Sony Xperia Z, er det svært at se hvor man skal begynde. Sony Xperie Z er vand-og støvtæt, med hærdet glas på touch skærmen.

og så kan den også prale af en fantastisk 5 tommers fuld 1080p high definition skærm – perfekt til visning af de smukke billeder du tager med det indbyggede 13,1 megapixel kamera. Med quad-core processoren kan du køre flere apps, surfe på nettet og lytte til musik på samme tid.

Xperia Z skyder med skarpt

De 13,1 megapixel i kameraet, kan med Sonys avancerede chipset indfange knivskarpe og krystalklare billeder i svagt lys og i modlys. Genoplev dine dyrebare øjeblikke på den utroligt lyse 5 tommer fuld 1080p HD-skærm.

Der er ikke noget federe end at nyde de billeder du har taget med din mobiltelefon bagefter, samt senere i dit liv. Ikke mindst de videoer du kan skyde med dette fantastiske kamera.

Stærkt glas i stærkt design

Sony Xperia Z er som sagt vand-og støvtæt, med et specielt styrket glas på både forsiden og bagsiden. Så du skal ikke bekymre dig om at skærmen bliver ridset eller revner. Det skulle det kunne modstå. Dog anbefales det at du passer på din mobiltelefon alligevel.

Du kan nemt dele kontaktpersoner, websider, rutevejledninger, apps og mere, med et enkelt tryk på telefonen. NFC og Android Beam gør det muligt. Bare rør ved din Xperia Z op mod en anden NFC Android telefon/enhed og tryk derefter på det du vil dele på skærmen, så kører det.

Se en video med Sony Xperia Z her: