Det bedste Telenor mobilt bredbånd

Telenor mobilt bredbåndTelenor mobilt bredbånd fås i mange varianter, så der et en pakke til et hvert behov. Hos Telenor får du 4G netværk på alle dine pakker så du er sikret en lynhurtig hastighed. Se også Telenor taletid abonnement pakker her.

Den største pakke er sat op til 100 GB til samme pris, så her har du virkeligt en pakke til det hele og hvor du bare kan gå amok online med din bærbare enhed. Igen er det en fordel hvis du i forvejen er kunde hos Telenor, for så kan du nemlig få Telenor mobilt bredbånd noget billigere end hvis du ikke er bestående kunde.

Oversigt over Telenor mobilt bredbånd

Telenor mobilt bredbånd

5 GB

8 mdr. binding

Oprettelse 0 kr.

4G

Mindstepris 654 kr.

Pris pr. måned:

109 kr.

Gå til Telenor
Telenor mobilt bredbånd

40 GB

6 mdr. binding

Oprettelse 0 kr.

4G

Mindstepris 1074 kr.

Pris pr. måned:

179 kr.

Gå til Telenor
Telenor mobilt bredbånd

300 GB

6 mdr. binding

Oprettelse 0 kr.

4G

Mindstepris 2094 kr.

Pris pr. måned:

349 kr.

Gå til Telenor

Flere fordele som bestående kunde

Telenor mobilt bredbånd har flere fordele hvis du er kunde i forvejen, som f.eks. prisen. Så får du nemlig det der hedder samlerabat.

Telenor mobilt bredbånd abonnement har, ifølge dem selv, Danmarks stærkeste mobile netværk, og det har de gjort meget ud af at fortælle dig om. Telenor kæmper lige som alle de andre mobil selskaber om at holde prisen nede på mobiltelefoner og mobil abonnementer, da konkurrencen i Danmark lige nu er meget høj.

Vi er faktisk meget priviligerede i Danmark at vi har så mange mobilselskaber at vælge imellem. Dette gør konkurrencen meget høj, og gør samtidigt priserne mindre, og det er så til stor fordel for os forbrugere på pris niveauet. Men med Danmarks største mobile netværk, er du sikker på god dækning med Telenor mobilt bredbånd.