Vimobil taletid abonnement støtter en god sag

Vimobil taletid – Her har du et nyt teleselskab i Danmark som kan tilbyde dig at komme meget billigt i gang med deres mobilpakker. Du betaler nemlig kun 1 krone for den første måned og så er der gratis oprettelse. Det kan næsten ikke gøres billigere. Der køres på TDCs mobilnetværk, så du er også godt dækket ind på det område.

Gode mobilpakker fra Vimobil taletid

Udvalget af mobilpakker er i en bred vifte og kan dække de fleste behov for taletid og mobilt bredbånd.

Støt et godt formål med Vimobil taletid

vimobil taletid abonnementHver gang du opretter en mobilpakke hos Vimobil taletid eller Vimobil mobilt bredbånd, så støtter du en god sag som du selv kan vælge hvad skal være. Derfor skal du vælge Vimobil taletid.

Du kan se listen over gode formål som du kan vælge imellem at støtte via dit abonnement hos Vimobil. Se listen med de forskellige gode formål som du kan støtte hos vimobil.

Gratis oprettelse

Du får GRATIS oprettelse, samt betaler kun 1 krone for den første måned. Og så er der ingen binding hos dette mobilselskab. Når du støtter et godt formål, så er det ikke noget der gør dit abonnement, men noget som TDC, der står bag Vimobil ønsker at gøre som et led i det at have et mobilabonnement med god mening.

Mobil velgørenhed med Vimobil

Man har hos dette selskab valgt at kande konceptet mobil velgørenhed, og dette bliver understreget ved at du kan gå ind og søge blandt velgørende formål som du gerne vil støtte når du opretter et mobilabonnement her hos dette mobilselskab. Du kan både bruge disse mobilpakker til privat samt erhversmæssigt brug. 8-12% efter moms bliver brugt til at støtte den sag du gerne vil støtte.