3 mobil taletid abonnement

Få det hele her 3 mobil taletid abonnement

3 mobil taletid abonnement tager dig med ud i et stort udvalg af mobilabonnementer som du kan vælge imellem. Her er der nemlig mobilpakker til ethvert behov og smag. Klik dig ind på de forskellige abonnementer nedenfor og find det der passer bedst til dit behov. 3 mobil tilbyder super gode muligheder for udlands roaming når du er ude at rejse.

3 mobil taletid abonnement priser:

Roam like home med 3 mobil taletid

3 mobil taletid abonnementEr du ude at rejse, så har du en stor fordel med 3 mobil taletid. Her tilbydes nemlig en masse gode muligheder når du rejser i udlandet. Så skal du ikke tænke på om du får en stor ekstra regning når du kommer tilbage til Danmark igen. Der er nemlig masser at tage af indenfor både taletid og mobil data.

Dette er en stor fordel når du er ude at rejse, for er der et 3 mobil netværk i det pågældende land, så betaler du samme takst som derhjemme. Du får desuden en masse muligheder for at vælge forskellige størrelser af indhold i mobilpakkerne fra 3 mobil taletid.

3 mobil har det hele

Skal du bruge et godt mobilabonnement, en god mobil bredbåndsdækning, eller en ny mobiltelefon, så kan 3 mobil tilbyde dig det hele.

Det betyder at du kan føle dig tryk på alle punkter når det gælder telefoni, mobil data eller en ny telefon. Så bare giv den gas hos 3 mobil.

Musik og tilbehør fra 3 mobil

Skal du bruge en musiktjeneste til dit abonnement, er der også mulighed for at tilvælge dette. Ønsker du at bestille tilbehør som eksempelvis ekstra højtalere eller andet udstyr, så kan du også bestille dette i 3 mobil shoppen. Der er næsten ingen grænser for hvad du kan tilkøbe af ekstra tilbehør hos 3 mobil online shop.