Mobilselskaber i Danmark

Mobilselskaber i Danmark med de bedste priser på telefoni i Danmark og i udlandet. Fimd det mobilselskab der passer bedst til dit behov lige nu. Få det bedste overblik i listen med mobilselskaber lige her under. Sorter i mobilselskabernes tilbud på abonnementer og bestil direkte hos mobilselskabet døgnet rundt.

De mest populære mobilselskaber

Alka mobil

Se abonnementer

CallMe mobil

Se abonnementer

duka mobil

Se abonnementer

eesy mobil

Se abonnementer

Der er store mobilselskaber i Danmark som TDC Mobil, Telia mobil, Telenor mobil, og de lidt mindre som ikke har så stort et udvalg af telefoner, men som gør mere ud af at tilbyde mobilabonnementer. Med mobil taletid, mobilt bredbånd, eller bare bredbånd til hjemmet.

Alle kender efterhånden de syngende østers fra OiSTER mobil, eller det danske benzin selskab OK, som har OK Mobil med meget billige telefoni. Eller CBB Mobil som har nogen af markedets stærkeste priser på mobil telefoni og mobil data i Danmark og i udlandet.

Til gengæld har disse typer billige mobilselskaber ikke så stort et udvalg i telefoner, men kan fokusere på rigtigt gode priser på selve telefonien. Du vil ofte se de mindre mobilselskaber tilbyde mobilnetværk fra de større selskaber som de så køber sig ind på, som eksempelvis 4G netværket.

Konkurrencen er stor blandt danske mobilselskaber

Fuldstændigt lige som andre steder i verden så er der en stor konkurrence mellem de danske mobilselskaber. Det kommer heldigvis os forbrugere til gode i form af billige priser på både mobiltelefoner, taletid og mobil date. Se hvordan du kan optage samtale på iPhone.

Dette er en af de bedste oversigter over mobil selskaber som du kan finde online.


Mobilselskaber oversigt:

Sammenlign abonnement priser

Går du ind at sammenligner priser her på vores side, så vil du også se at forskellen kan være stor på priserne, så derfor er det godt lige at tjekke først, inden du går ud og binder dig for en periode hos et af de danske Mobilselskaber oversigt.

Bedste tilbud hos tele-udbyderne

Derfor anbefaler vi selvfølgelig også at du lige tjekker priserne ud her på siden først, inden du beslutter dig for hvilket produkt du vil investere i, samt i hvilket af de danske mobil selskaber. Se anmeldelser af mobilselskaber på Trustpilot her.

Alt for ofte er det sket at vi hovedkulds er sprunget ud i det første og bedste tilbud vi får, og måneden efter ser et meget bedre tilbud et andet sted. Derfor anbefaler vi at du tager en dyb indånding, og kigger dig godt for inden du beslutter dig for hvilket af de danske mobil selskaber du ønsker at handle med.

Hvilket mobilselskab er bedst?

Om spørgsmålet hvilket mobilselskab er bedst, kan vi starte med at anbefale de bedste mobilselskaber dækning. Der er 4 mobilselskaber der ejer deres egene sendemaster der bruges til telefoni og mobil data i Danmark. Det drejer sig om følgende udbydere af telefoni:

Disse hovedselskaber ejer sendemasterne i Danmark og leverer telefoni til alle de andre mobilselskaber i Danmark. For at nævne nogle af disse (under)selskaber i Danmark, kan vi her nævne følgende:

 • OiSTER
 • CBB
 • EESY
 • Greentel
 • OiSTER
 • Telmore
 • DUKA
 • Og mange andre...

Underselskaberne lejer sig ind på sendemasterne og kan på den måde levere telefoni på et stærkt netværk. Ofte er det også til en billg pris som de konkurrerer om indbyrdes.

Hvordan flytter jeg mobilselskab?

Sådan flytter du mobilselskab:

 1. Vælg mobilselskab som du vil flytte til i listen øverst på denne side
 2. Udfyld dine oplysninger (navn, adresse osv.)
 3. Vælg hvilket abonnement/pakke du ønsker
 4. Vælg evt. hvilket mobilselskab du bruger nu
 5. Klik på bestil knappen og betal dit nye abonnement
 6. Afvent SIMkort fra dit nye selskab der bliver sendt til dig i løbet af et par dage
 7. Dit nye mobilselskab afbestiller og annullerer dit gamle abonnement hos dit gamle selskab for dig

Du skal ikke gøre mere selv, andet end at vente på at dit nye SIM kort bliver sendt til din adresse. Den dag dit nye SIM kort / abonnement bliver aktiveret får du en sms med information om dettte. Når du har modtaget dit nye SIM kort kan du sætte det i og aktivere dette. Bare rolig, du bliver informeret om alt fra dit nye mobilselskab helt automatisk.

Nye mobilselskaber

Der åbner jævnlig nye mobilselskaber i Danmark. De bruger mange penge på at reklamere på TV reklamer og på nettet. Så du kan næsten ikke undgå at blive gjort opmærksom på at de er nye og at de har billige priser på telefoni og mobil data. Som nogle af de nyeste mobilselskaber kan nævnes EESY mobil og DUKA mobil.

Der findes mange flere mobilselskaber i Danmark end vi tror. På det seneste er der også dukket mobil abonnementer op hos forsikringsselskaber. Så i princippet kan du efterhånden få telefoni mange forskellige steder.

Bedste priser hos teleselskaberne

Hvordan finder jeg de bedste priser hos teleselskaberne? Du kan bruge vores prisoversigt fra mobilselskaberne her på siden. Her kan du sortere dig frem til de billigste priser hos mobilselskaberne med det bedste indhold af taletid, mobil data og tillægspakker med musik osv.

Hvordan finder jeg det bedste mobilselskab i Danmark?

 1. Tjek vores oversigt med mobilselskaber
 2. Sorter efter pris, taletid eller data
 3. Se hvilke udbydere der passer til dig
 4. Find pris der passer dig
 5. Find taletid og data der passer dig
 6. Gå videre til mobilselskabet og bestil din nye løsning

Så enkelt er det at finde et godt mobilselskab i Danmark. De fleste mobilselskaber tilbyder også telefoni og mobil data i udlandet, så det kan du lynhurtigt se i den enkelte pakke hvad der er med i tilbuddet på udlandstelefoni.

Mobilselskaber bedst i test

Du kan altid gå ind på trustpilot og finde anmeldelser af de forskellig mobilselskaber. Her får du jo forbrugernes egne anmeldelser af de enkelte mobilselskaber i Danmark. Så kan du nemmere danne dig et indtryk af hvad du skal lægge mærke til hvis der er klager over ting der vises gentagne gange.