Optage samtale på iPhone med en mobil app der både er lavet til Android og iPhone iOS. Du kan downloade en gratis version af denne app inden du opgraderer til den betalte version. Så kan du se hvordan du kan optage en samtale på iPhone.

Optage en samtale på iPhone

Sådan optager en samtale med iPhone

Sådan optager jeg en samtale på iPhone via en mobil app som du kan downloade gratis til din iPhone eller Android telefon. Du kan se flere videoer længere nede i artiklen om hvordan denne app virker når du vil optage en samtale på din iPhone eller Android telefon. Vil du se mobilabonnement priser så klik her.

Optage samtale på iPad

Optage samtale på iPad foregår på samme måde som på en iPhone. Det er fuldstændig på samme måde TapeACall virker når du vil optage samtale på iPad. Så hvis det er på en iPad at du vil installere TapeACall app’en for at optage en samtale på din iPad. Så downloader du blot den samme app.

Sådan optager du telefonsamtaler med Android og iOS

App’en er meget nem at bruge og du skal blot trykke på optag samtale når du har ringet op, så gemmes samtalen på en ekstern server som har kontakt til TapeACall app’en på din mobiltelefon. Så det virker faktisk som om at du har samtalen optaget på din telefon eller iPad/tablet (Android).

Optag iPhone opkald med TapeACall

optage samtale på iphoneHvis du vil læse mere om TapeACal så klik her. Denne app er en af de mest populære måder at optage en samtale med en iPhone.

Dette grundet at den er utrolig simpel at bruge hvis du vil gemme en samtale på iPhone.

Det kan være en stor fordel at optage samtaler på din telefon som en slags diktafon funktion.

Hvordan kan jeg optage samtale på iPhone?

Optage samtale iPhone – Herunder kan du se hvordan du kan bruge funktionen at optage en samtale på iPhone på en enkel måde. Se video om hvordan du bruger TapeACall til at optage samtaler på din iPhone hurtigt og let.

Hvordan får jeg adgang til mine optagelser?

De optagelser du har lavet er tilgængelige i app’en, når dit opkald er slut. Herefter behandler TapeACall’s servere din optagelse. Dette tager normalt kun et par øjeblikke. Du kan kort efter se din optagelse vises i appen. Så har du et link til at få adgang til dine optagelser privat på nettet.

Optage samtale på iPhone. Du kan også dele optagelsen med andre via e-mail, tekst eller sociale medier. Derfra kan du downloade din optagelse til din computer eller uploade dine optagelser til f.eks. Dropbox, Google Drive, Evernote og andre lignende tjenester.

Hvordan virker TapeACall?

TapeACall fungerer således ved at oprette et 3-vejs opkald mellem din mobil/iPad og den der ringer op, og din TapeACall-tjeneste. Når du er i gang med et opkald og du vil optage, så skal du blot åbne TapeACall-appen og trykke på optag/record knappen. Så ringer App’en til TapeACall’s-adgangsnummer og begynder at optage.

Optage samtale på iPhone. Dette sker så snart TapeACall’s centralen svarer. Du skal ganske enkelt flette opkaldene, oprette et 3-vejs konferenceopkald, så bliver din samtale optaget. Download TapeACall her.

Optage samtale på iPhone og Android

Optage samtale på iPhone. Du kan benytte denne mobil app på begge mobil systemer som Apple og Android bruger. Ovenfor kan du se videoer der viser hvordan du kan bruge denne app via en ekstern server. Dette skyldes at reglerne der hvor Apple producerer iPhone (USA) er anderledes end i f.eks. Europa. derfor er denne optage funktion ikke indbygget i iPhone fra producentens side.

Løsningen til iPhone optagelse er her

Optage samtale på iPhone. Derfor skal du bruge eksternt software til denne optage funktion på Apple iPhone. Men som alt andet, så er der der også en løsning på denne udfordring. Og denne løsning hedder TapeACall app til iPhone. Vi håber at du er blevet klogere på hvordan du kan benytte denne funktion på din Apple telefon.