Taletidskort med data til de billigste priser finder du lige her. Der er nemlig stor forskel på hvilke taletidskort med data du skal vælge.

Billig Taletid med data

Køb taletidskort online i dag. Se og køb taletidskort online lige her under.

Du kan sortere i nedenstående oversigt. Så finder du hurtigt det du skal bruge til din telefon.

Billig kort med data

Men bare rolig, vi har her samlet de bedste på det danske marked for taletidskort med data.

Se den bedste oversigt lige her under, hvor du kan sortere i priser, timers taletid, data, popularitet, og om der er oprettelses gebyr på eller ej.

Se direkte links til mobilselskaber her.

Billigste taletidskort

Billige taletidskort med data er ret nemme at finde i denne oversigt. Der er nemlig stor konkurrence på området, så der er en stor chance for at finde det billigste taletidskort til dit behov.

Dette kan du sortere dig frem til i oversigten ovenfor. Vi håber at du finder den pakke der passer til lige netop dit temperament. Se her hvordan du kan optage samtale på iPhone.

Køb taletid i dag

Ved køb af taletidskort online er det hele meget enkelt. Du kan bare taste dine oplysninger ind, samt hvilken pakke du ønsker, og så får du automatisk tilsendt et taletidskort med data som du modtager med posten.

Her vil der stå en dato hvor du skal aktivere dit nye SIM-kort og så virker det med det samme. Enten med et nyt nummer som du har valgt ved bestilling, eller med dit bestående mobil nummer.

Billigste Taletid startpakke

Her står taletidskort med data i alfabetisk rækkefølge, samt i prisorden.

Du kan selv sortere efter flere kriterier i sorteringsværktøjet lige her.

Så er det blot at finde den pakke der passer bedst til dit behov for telefoni.

Taletidskort udland

Taletidskort til udlandet er nu inkluderet i de fleste abonnementer. Det er let at se på de forskellige pakker om du har roaming med i DK, EU eller resten af verden, samt hvilke lande hvor du kan tale enten gratis eller til lokale danske takster. Du finder ud af hvilket behov du har for taletid og data ved at gå tilbage og se hvad dit forbrug har været. Dette kan du gøre, enten på dine regninger, eller via di selskabs login på nettet.

Det samme gælder for mobil data i DK, EU og resten af verden. Det er alt sammen beskrevet tydeligt i de ovenstående eksempler. Prøv selv at sortere dig frem til dine ønsker for taletid og data.

Hvem bruger taletidskort?

Taletidskort med dataTaletidskort i løs køb bruges ofte til forskellige former for alarmer som har forbindelse til en central som skal videresende information. Det kan også være personer der gerne vil være anonyme og som ikke har brug for at kunne spores. Dette kan være i forbindelse med at kunne optage samtaler til senere brug i diverse sager.

I bund og grund bruger alle der har et mobil abonnement et taletidskort. Dog er det i dag mere kendt som et SIM-kort. Et SIM kort fås i flere størrelser som vist på billedet her. Det afhænger lidt af hvilken telefon model du bruger, samt alderen på telefonen.

Bedste Taletidskort TDC

Taletidskort med data fra TDC er lige nu kun tilgængeligt for firmaer med CVR nummer. Men ønsker du at bruge TDC mobilnetværk som privat forbruger, så kan du eksempelvis lige nu bestille taletid og data hos eksempelvis youSee eller Plenti. Disse selskaber benytter nemlig TDC netværket til private brugere.

Bestil Taletidskort Telia

Taletidskort med data fra Telia leverer også et rigtigt mobilnetværk i Danmark. Her får du et af Danmarks bedste mobilnetværk der dækker det meste af landet med 4G netværk, og der hvor der ikke kan dækkes med 4G går det automatisk over på 3G mobil netværk så du stadigt kan snakke løs og bruge data på din mobile enhed.

Hvad er et taletidskort med data?

Et taletidskort er et SIM kort med taletid som du sætter i din telefon og dermed kan tale i telefon med andre mennesker. Dette fås i forskellige former som et taletidskort uden abonnement og med begrænset taletid. Et taletidskort kan indeholde mobil data i en begrænset størrelse.

Taletidskort navnet er mest kendt fra de kort du køber i butikker med begrænset antal minutters taletid uden at du bliver registreret med dit navn og adresse. I dag er det mere almindeligt at have et fast abonnement hos et teleselskab hvor du får tilsendt et SIM kort fra.

Hvad koster et taletid med data?

Et taletidskort koster typisk omkring 100 kr. men kan variere i pris efter hvor lang tids taletid du ønsker at købe.

Som eksempel kan du hos de fleste udbydere af taletidskort købe til en pris der ligger omkring 50 kr. pr. måned, uden binding.

Her betaler du så pr. minuts taletid og sommetider koster det et lille gebyr pr. opkald.

Du betaler så også pr. antal forbrugte mb data nå du skal surfe på nettet eller streame film eller musik.

BEMÆRK! Hvis du skal bruge streaming tjenester kan det som regel ikke betale sig at have denne type taletidskort.

Skal kortet bruges til at DU ringer op, eller surfer på internettet, anbefaler vi at du benytter dig af et fast abonnement med taletid og mobil data inkluderet i den månedlige pris.

Taletid med abonnement

Eksempel på taletidskort med abonnement kan være at du for eksempelvis betaler 99 kr. pr. måned hvor du så får eksempelvis 30 timers taletid på en måned og 30 GB data på en måned.

Dette er blot et eksempel, men du kan se indhold af disse abonnementer i vores oversigt her på siden.

Hvor kan jeg købe taletid med data?

Du kan købe taletidskort hos alle udbydere af taletidskort på nettet hos de kendte selskaber.

Du kan også købe taletid i kiosker, på tankstationer, i supermarkeder, banegårde eller lufthavne.

Disse kan være af typen der skal bruges og derefter smides ud, eller du kan vælge at forlænge dem med en kode som der er med i taletidskortet når du køber det i en fysisk butik.

Du har dermed masser af steder og muligheder for at købe et taletidskort med eller uden abonnement. Det er helt op til dig og dit behov for telefoni.

Hvem tilbyder taletidskort?

Der tilbydes taletidskort fra alle de kendte udbydere af telefoni i Danmark. Det samme gælder i udlandet når du er på rejser over hele verden. Du kan også komme ud for at et taletidskort ikke er direkte fra de kendte udbydere. Her er der dog bare tale om firmaer der har deres eget navn på taletidskortet.

Men selve mobilnetværket der bruges på det enkelte taletidskort ejes af et af de store mobilselskaber. Dette er dog med til at gøre priser højere end hvis du har et fast abonnement hos en af de kendte udbydere af telefoni.

Hvor meget taletid har jeg tilbage på mit taletids kort?

Hvis du køber et taletids kort med begrænset taletid på, kan du tjekke resterende taletid via sms. Her får du tilsendt en sms med det resterende antal minutter du har tilbage på dit taletids kort.

Hvor meget data har jeg tilbage på mit taletidskort?

Har du købt et taletid med begrænset data på kan du sende en sms som du har fået oplyst ved købet. Eller det står i indpakningen på taletidskortet. Her får du så sendt en sms med resterende antal data som du har tilbage på kortet.