Billig internet i Danmark. Vi har her samlet et godt udvalg af de populæreste udbydere af billig internet i Danmark med de bedste priser på internet til hjemmet.

Kom online til lave priser

Så kig dig for og find ud af hvilken type internet der passer bedst til dit behov.

Billigt internet til hjemmet

Klik dig ind på de forskellige pakker for at se hvilke andre pakker og priser selskaberne har på internet til hjemmet eller på farten. Nedenstående pakker er blot eksempler på hvad de enkelte selskaber kan tilbyde dig. Du kan via den grønne knap klikke dig ind på det enkelte mobilselskabs hjemmeside og se hvad de ellers kan byde på af online løsninger.

Gode konkurrenter på billig internet

Her i blandt Kviknet, Telenor, Waoo, samt deres eget datterfirma Fullrate. Blot for at nævne nogen af dem. Her kan du hele tiden følge med i priser på billig internet i Danmark, samt hvad pakkerne indeholder. Vi har direkte links til de enkelte udbydere i Danmark.

Der er stor kamp om kunderne i Danmark. Dette ses bl.a. ved at der tilbydes meget godt indhold i pakkerne, samt rigtigt gode priser på billig internet.

Nedenfor kan du sammenligne priserne på de mindste pakker der tilbydes hos de populæreste udbydere i Danmark. Se hvordan du kan optage samtale på iPhone.

Sammenlign priser

Bedste Internet i Danmark

Dette er den suverænt mest benyttede internetopkobling i Danmark. Du får her typisk få adgang via enten dit telefonstik eller antennekabel. De fleste store internetudbyeder tilbyder denne form for opkobling.

Du vil blive tilbudt flere forskellige variationer i både hastigheder på internettet, og også på priserne.

De billigste internet forbindelser går helt ned til 2 Mbit downloadhastighed og fås til under 200 kr. pr. måned, og de hurtigste forbindelser kan bevæge sig op over 100 Mbit, og koster typisk +500 kr. pr. måned.

Kan du få internet på din adresse?

Billig bredbåndDette spørgsmål afhænger helt af hvor din din adresse er, og om der findes en udbyder, der tilbyder mulighed for internet forbindelse i dit område. Det mest almindelige er at du enten kan modtage internet eller fibernet.

Kan du få fibernet?

Om du kan få fibernet, afhænger af hvor I landet, du ønsker at få fibernet. Fibernettet er endnu ikke fuldt udrullet i Danmark, så du skal selv ind og tjekke på den enkelte internetudbyders hjemmeside, om du kan få fibernet fra dem.

Få Telenor bredbånd inklusiv trådløs router

Du har lige nu 3 pakker at vælge imellem fra Telenor internet. Du kan se hastighederne og hvad priserne er på pakkerne nedenfor.
Du kan også gå ind på Telenor her og tag testen for hva du skal vælge, for hvilken hastighed du kan modtage på din adresse lige nu.

Oversigt over Telenor bredbånd priser

Bestil Telenor internet online og få oprettelsen til 99 kr. Din router kommer med posten få dage før at din forbindelse bliver åbnet, så du kan være klar på datoen. Med Telenor internet sikre vi, at du ikke får en hastighed der er lavere end den oplyste minimumshastighed.

Telenor dækning i Danmark

Du får landsdækkende internet fra Telenor internet, hvilket er svarende til en dækning på ca. 98,7% af hele den danske befolkning. Telenors centraler ligger, så de kan levere hastigheder på 10 Mbit/s eller derover til 75% af deres kunder. De sidste 25% af Telenors kunder bor så langt væk fra en central, at de ikke har mulighed for at trække en høj hastighed.

YouSee har det hele

Hvis du vælger at bestille YouSee internet, så får du samtidigt en masse TV kanaler at vælge imellem. Du får lige nu 3 YouSee Bredbånd pakker med høj hastighed, så du kan surfe lynhurtigt på internettet.

Det bedste internet til dig, der har tv fra YouSee. Med dette selskab får du ikke bare hurtigt bredbånd. Du får også masser af underholdning. Du får stabile og hurtige hastigheder på 50, 100 og helt op til 300 Mbit som sagtens kan trække, at hele familien spiller, streamer og surfer på samme tid. Du kan selv blande hastigheden på up- og download*, som du vil. Og lige så tit, du vil.

Pakker fyldt med indhold

Du får altså maser film og TV serier at vælge imellem med dette selskab. Du kan se masser af prisvindende TV serie og Film. Du kan også tilvælge HBO Nordic til 0 kr. i 3 mdr. Her kan du se alle sæsoner af de største og mest anmelderroste serier fra HBO Nordic. Normalprisen er 79 kr. pr. måned på denne pakke.

Du kan se det hele på din mobil, tablet og pc overalt i Danmark.

*Tilbud gælder til 5/1-16. Listepris pr. 1/4-16 op til 299 kr./md. Uden Bland Selv. Gælder ikke eksisterende kunder på 100 Mbit. Priser v/Automatisk Kortbetaling (ellers tillæg på 49 kr. pr. regning eller 9,75 kr. pr. regning v/BS) og tilmelding til e-kommunikation (ellers gebyr på 29 kr. pr. md.). Fås ikke overalt.