OiSTER mobil er super populært

OiSTER mobil abonnement – Du ser dem ofte i TV reklamerne dansene og syngende muslingeskaller eller dansene havdyr. OiSTERmobil abonnement er kendt af de fleste, og har mange populære taletids pakker og mobilt bredbånd til billige penge. Du kan hele tiden opleve nye mobilpakker cirka 1 gang om måneden hos OiSTER mobil abonnement. Læs mere

OiSTER mobil abonnement oversigt

OiSTER mobil selvbetjening

OiSTER mobil abonnement har en rigtig god selvbetjening som du kan tilgå via deres hjemmeside. Her kan du holde øje med dit forbrug af taletid og data. Du kan også selv op og nedgradere din mobilpakke døgnet rundt.


Se en sjov musikvideo med dyrene fra OiSTER reklamerne her:

OiSTER mobil abonnement med de gode tilbud på mobil pakker

OiSTER mobil abonnement
Vi kender dem allesammen fra tv-reklamerne. De syngende østers, og den dansene lille krebse-lignene diskoting. De er lige blevet kåret til det billigste mobilselskab af Politiken. Så derfor kan vi anbefale dig at gå ind at kigge på OiSTER mobil og deres tilbud på taletid, samt mobilt bredbånd.

OiSTERmobil – Her får du nemlig rigtigt gode priser, og OiSTER mobil er altid frisk på et godt tilbud til dig der bruger din telefon meget. OiSTER mobiler benytter sig af 3’s netværk til mobiltelefonien, og efter eget udsagn skulle det være Danmarks bedste netværk.

Smart online kundecenter hos OiSTERmobil abonnement

OiSTERmobil – Du kan selv betjene din egen konto online hos OiSTER mobil abonnement. Hvis du har spørgsmål, så tager du bare kontakt til deres kundeservice, og så guider de dig igennem hvad du skal bruge hjælp til. Det er altid dejligt med en god, hurtig og effektiv kundeservice. Og det har dette selskab. Dette gælder med opsætning af din telefon, eller opsætning af dit mobile bredbånd. Har du et spørgsmål til din regning, så klarer de også det.

Tilkøb 4G/LTE hos OiSTERmobil abonnement

OiSTERmobil – Har du brug for lynhurtig data på din mobil så kan du faktisk tilkøbe 4G/LTE, og få speeded din hastighed helt i top. Bruger du det mobile bredbånd meget, så kan du have stor fordel af dette.

Mobilselskabet har eksisteret siden 2008

OiSTERmobil – De er faktisk en udspringer fra teleselskabet 3, der dengang ønskede at få et søsterselskab der skulle virke som lavprisselskab, og der af deres slogan”bedst til prise”. Navnet skulle samtidigt ikke have noget med 3 at gøre og derfor blev navnet til det det er i dag. Og de er nærmest blevet alle mands eje, de kære små lilla østers, for hvem har ikke set de syngende østers i tv-reklamerne? Det er et rigtigt godt brand de har fået opbygget sig herigennem, for genkendelse er en meget vigtig ting inden for markedsføring.