Teleselskaber priser

Teleselskaber pris sammenligning i Danmark. Her har vi samlet de mest populære Teleselskaber der har den største popularitet blandt forbrugerne her i Danmark. Du kan her nedenfor sortere abonnementer efter antal timers taletid, antal GB data, med eller uden roaming, gratis oprettelse, laveste pris, samt 4G.

Du kan sortere teleselskaberne efter disse kriterier:

Teleselskaber – Som udgangspunkt står teleselskaberne i alfabetisk orden og abonnementerne i prisorden. Startende med de laveste priser. Du kan her nedenfor sortere mobilabonnementer efter antal timers taletid, antal GB data, med eller uden roaming, gratis oprettelse, laveste pris, samt 4G.

Absolut de bedste teleselskaber

Teleselskaber -Der findes i alt omkring 30 udbydere af telefoni i Danmark på nuværende tidspunkt. Disse findes i flere forskellige udgaver, som kan være alt lige fra hovedselskaber, underselskaber, samt tilvalg til andre tjenester så som bredbånd eller brugsforeninger. Der findes også udbydere af antenneforeninger der har tillægstjenester i form af telefoni.

Teleselskaber sammenligning

Når du vælger et nyt abonnement hos et af disse Teleselskaber, så er der mange forskellige faktorer du skal holde øje med. Her kan du se en list med de vigtigste ting du skal tage stilling til når du skal vælge et nyt teleselskab i Danmark. Ved valg af et af ovenstående Teleselskaber skal du holde øje med følgende vigtige indhold i et abonnement hos Teleselskaber i dag:

  • Antal times taletid?
  • Fri taletid?
  • Antal GB data?
  • Roaming DK, EU, Verden?
  • Er der binding på abonnementet?
  • Hvad koster oprettelsen eller er den gratis?
  • 4G eller 3G data dækning?
  • Musiktjenester

Hvor mange timers taletid skal jeg bruge?

Teleselskaber – Der findes i dag tre forskellige typer taletid. Enten er der FRI taletid, et antal times taletid, eller minutafregnet taletid. Dette afhænger selvfølgeligt helt af hvor meget du bruger din telefon til at tale med andre mennesker. Du kan også vælge ud fra om de personer du taler mest med i telefonen har det samme mobilselskab som du bruger, for så er dette som regel gratis at tale sammen hvis man bruger det samme mobil selskab.

Skal du hovedsageligt bruge din telefon til at blive ringet op på, så du ikke ringer særligt meget ud fra den, så kan et minut afregnet abonnement være en fordel for dig. Se hvordan du kan optage samtale på iPhone.

Ringer du meget ud fra din telefon, og taler du længe i telefonen på denne måde, så er det helt klart en fordel med FRI taletid i dit abonnement til en fast pris per måned.

Teleselskaber – Data roaming online på mobilen

Dette er en ret vigtig ting at holde øje med, da vi alle bruger vores mobiltelefon på nettet konstant. Dette kan være i form af app der indeholder tjenester der skal opdatere tjenester hele tiden, lige fra GPS, eller andre ting som for eksempel af bruge musiktjenester eller radion streaming.

Teleselskaber – Binding på abonnementet

Binding på mobilabonnementer er efterhånden ikke så meget brugt hos selskaberne mere. Men der findes stadigt enkelte selskaber der har binding på deres abonnementer i dag. Så kig lige efter for en sikkerheds skyld om det selskab du har besluttet dig for at skifte til har binding på deres mobilabonnementer.

Dette er noget der som regel står øverst i deres visning af pakkerne, da dette er en afgørende faktor for mange forbrugere i dag.

Teleselskaber – Er oprettelsen gratis eller koster det noget?

Oprettelsen på et nyt mobilabonnement er i de fleste tilfælde gratis, eller sagt på en anden måde så koster oprettelsen 0 kr. Der kan dog forekomme mindre gebyrer som du lige skal holde øje med i for af administrationsgebyrer og lignene. Men disse er som regel i meget små beløbsstørrelser fra 5 kr. til 20 kr.

Teleselskaber – 3G eller 4G data

Der findes 2 forskellige data netværk i Danmark i form af 3G eller 4G hastighed. Dette kan variere meget fra område til område du befinder dig i. Dog er der efterhånden 4G netværk i de fleste større byer i Danmark. Forskellen på 3G og 4G er hastigheden på de data du sender og modtager på din mobiltelefon.

Musiktjenester i dit abonnement

Ønsker du at have en musiktjeneste som eksempelvis TIDAL eller SPOTIFY med i dit abonnement til din telefon, så kan dette tilvælges enten hos dit teleselskab, eller direkte hos udbyderen af den enkelte musiktjeneste for en merpris. Dette skal du lige tjekke hos det selskab du nu har besluttet dig for at bruge fremover. Her finder du nærmest alt musik i form af flere millioner musiknumre fra hele verden.

Vi håber at denne oversigt har hjulpet dig til at finde det mobilselskab der passer bedst til dig behov ;-). God fornøjelse.