Telia mobil med internet og taletid hos Telia mobil er nu i de fleste pakker blevet med Fri taletid, og samtidigt får du endnu mere data oven i taletids pakken. Med Telia mobil talk får du rigtigt gode taletids priser til udlandet der koster fra 6 øre pr. minut.

Telia mobil med fri tale

Teliamobil taletid er 2. største teleselskab i Danmark

Telia mobil taletid er det andet største teleselskab i Danmark med over en million kunder. Dette betyder også at de hele tiden skal være kniv skarpe for både at holde på kunderne, men ikke minst at skaffe nye kunder.

Dette gør at du får et meget stort og bred udvalg af alt lige fra mobiltelefoner til abonnementer indenfor både mobil taletid, mobilt bredbånd, bredbånd, samt TV pakker.

Telia mobil – Husk at Teliamobil har det bedste mobil netværk i Danmark og kører på det hurtige 4G netværk. Teliamobil taletid for enhver smag og enhver pengepung. Se også en komplet oversigt over mobilabonnementer i Danmark her.

Du finder altid en mobilpakke der kan passe til dit behov. Telia mobil taletid har et rigtigt stort udvalg af taletids pakker. Minimum 8 pakker med Telia mobil taletid har du at vælge imellem, så tag dig et grundigt kig på disse mobilpakker og find den der passer dig bedst.

Fordele med Teliamobil taletid:

  • Du får Danmarks bedste 4G netværk
  • Du får fri levering ved bestilling online

teliamobil taletid drøner derud af

Telia har masser at byde på. Du får et kæmpe udvalg i mobiltelefoner og smartphones, samt tablet. Find Telia på Trustpilot her.

Ud over disse produkter tilbydes der også masser af gode taletids pakker, mobilt bredbånd, samt alm. bredbånd. Når du vælger Telia, så får du, så vælger du også et teleselskab der midt i 90’erne var med til at bryde TDC’s monopol i Danmark, og du er hermed en del af et af Danmarks stærkeste og største mobilselskaber. Faktisk er Telia Danmarks andet største udbyder af mobil- og bredbåndstjenester.

4G netværk med fart på – Telia mobil taletid

teliamobil taletid tilbyder i dag også det lynhurtige mobile netværk 4G. Når du først har prøvet 4G netværket på din 4G smartphone, så vil du aldrig mere gå tilbage til 3G netværk.

Det går så hurtigt at det næsten kan være svært at følge med når du bevæger dig online på nettet med 4G hastighed.

Hos teliamobil taletid kan du også få musiktjenesten Spotify med i dit mobilabonnement, så du har tusindevis af musiknumre at vælge imellem, til når du er på farten, eller bare sidder derhjemme og skal slappe af.

Stort udvalg i telefoner og abonnementer – Telia mobil taletid

Her tilbyder i dag et stort og bredt udvalg af både smartphones samt abonnementer. Der er noget for enhver smag inden for taletid og mobilt bredbånd.

Du kan selvfølgeligt også få bredbånd til hjemmet hvis du ønsker dette. Her finder de altid en løsning der passer dig. De tilbyder også mobil taletid, mobilt bredbånd, og bredbånd til erhvervskunder.

Så har du et firma, så skynd dig at få et godt tilbud fra Teliamobil taletid. Det kunne være de lige har det i skal bruge i firmaet. Der køres kampagner på firma telefoni her næsten konstant, så du kan altid gå ind på Telia mobil taletid og se om der skulle være noget nyt og spændende lige nu indenfor det område.

Lige nu kører det en kampagne til små og mellemstore virksomheder hos dette selskab. Klik på banneret og find ud af mere om denne B-t-B kampagne.